Βράβευση ανακοίνωσης (poster) του καθ. κου Λινού στην International Surgical Week 2013

Συμμετοχή του καθ. κου Λινού στο 12ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο του International Association of Endocrine Surgeons
30 Ιουλίου 2013
Ο καθ. κος Λινός στο 12ο Ετήσιο Συνέδριο HealthWorld 2013
23 Σεπτεμβρίου 2013

Με βράβευση έφυγε ο καθ. κος Λινός από τη Διεθνή Εβδομάδα Χειρουργικής 2013, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι, 25-29 Αυγούστου 2013. Το Συνέδριο, που διοργανώθηκε από την International Society of Surgery και τη Finnish Surgical Society, είχε ως τίτλο “Connecting Surgeons”. Στόχος του Συνεδρίου ήταν να παρουσιαστούν από τους πιο καταξιωμένους χειρουργούς οι τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της χειρουργικής.

Ειδικότερα, ο καθ. κος Λινός, παρουσιάζοντας τα πιο σύγχρονα δεδομένα στη χειρουργική του θυρεοειδούς, αναφέρθηκε στην ελάχιστα επεμβατική μη ενδοσκοπική θυρεοειδεκτομή. Η ανακοίνωση, με τη μορφή poster, του άρθρου του με τίτλο “Less is More: Minimally Invasive Non Endoscopic Thyroidectomy”, μάλιστα, βραβεύτηκε ως μια από τις καλύτερες ανακοινώσεις του Συνεδρίου.

Ο καθ. κος Λινός πραγματοποίησε σχετική ομιλία, όπου και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της χειρουργικής αυτής μεθόδου. Τόνισε, ιδιαίτερα, τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματά της καθώς πρόκειται για μια μέθοδο, η εφαρμογή της οποίας δεν απαιτεί πολύ ακριβό χειρουργικό εξοπλισμό ενώ είναι πολύ ασφαλής και έχει πολύ καλά αποτελέσματα.