Ραδιοφωνική συνέντευξη του Καθηγητή κ. Λινού στον Αlpha.

Published on Feb 22, 2021

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Καθηγητή κ. Λινού στον ΣΚΑΪ.

Published on Feb 22, 2021

Συνέντευξη του Καθηγητή κ. Λινού στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ για τη χειρουργική των ενδοκρινών αδένων.

Published on Feb 12, 2021

Ο Καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου ΥΓΕΙΑ, στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ μας ενημερώνει για τη αντιμετώπιση των παθήσεων της Χειρουργικής των ενδοκρινών αδένων καθώς και για τη σύγχρονη τεχνική της θυρεοειδεκτομής MINET (Minimally Invasive Non Endoscopic Thyroidectomy).

Συνέντευξη του Καθηγητή κ. Λινού στο Nextdeal

Published on Jan 26, 2021

Χειρουργική μετά τον Κορωνοϊό: Συνέντευξη του κ. Λινού στον ΑΝΤ1

Published on Apr 30, 2020

Επιτυχία ή αποτυχία, η εμπειρία θα το δείξει! | Dimitrios Linos | TEDxUniversityofMacedonia

Published on Apr 6, 2018

Ο Καθηγητής κύριος Λινός μέσα σε αυτή την ομιλία θα μοιραστεί μαζί μας 4 συμβουλές από σπουδαίους ανθρώπους που τελικώς δεν ακολούθησε! Ακολούθησε παρόλ’ αυτά την καρδιά του και δεν φοβήθηκε όπως προτείνει να κάνουμε και όλοι εμείς, στην ζωή μας, επαγγελματική και προσωπική, αντίστοιχα.

Ο Καθηγητής κ. Λινός μιλάει στην iatronet για τη σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων των Ενδοκρινών αδένων του Θυροειδούς, των Παραθυρεοειδών και των Επινεφριδίων

Published on Jul 18, 2019

Ο Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Καθηγητής κ Δημήτριος Λινός μας αναλύει τη σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων των Ενδοκρινών αδένων του Θυρεοειδούς, των Παραθυρεοειδών και των Επινεφριδίων. Μας μιλάει για τη σύγχρονη τεχνική της θυρεοειδεκτομής MINET (Minimally Invasive Non Endoscopic Thyroidectomy) η οποία εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια για τον ασθενή και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα λόγω της θέσης της αρχικής πολύ μικρής τομής.

STAR News - 28/5/2017, Emergency Global Surgery

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών
Published on May 30, 2017

Tο ελληνικό παράρτημα του American College of Surgeons (ACS) διοργάνωσε ένα τριήμερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα την εκπαίδευση των ιατρών στην επείγουσα χειρουργική αντιμετώπιση.

O επίτιμος Πρόεδρος του ACS και Επιστημονικός Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Καθηγητής Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και ο Καθηγητής Χειρουργικής Δημήτριος Λινός, Governor του ΑCS, παρουσίασαν στο Star τις ενδιαφέρουσες πτυχές του συνεδρίου, του οποίου η διοργάνωση αποτελεί τιμή για το ελληνικό παράρτημα και τη χώρα.

8th National Endocrine Surgery Congress

Published on Jun 22, 2017

Who is aggressive: The physician or the cancer? Different-common perspectives from the world.
Özer Makay, Dimitrios Linos, Quan-Yang Duh, Hang-Seok Chang

8th National Endocrine Surgery Congress

Published on Jun 15, 2017
Adrenal Incidentaloma// Dimitrios Linos

Healthworld 2017 - Dimitris Linos

American Hellenic Chamber of Commerce - Official
Published on Oct 9, 2017
Healthworld 2017 - Dimitris Linos

Ο Καθηγητής κ. Λινός συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Αχιλλέα Παπαδιονυσίου στην εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» της τηλεόρασης του Αχελώου για τα οφέλη της λαπαροσκοπικής χειρουργικής, τη σχέση ιατρού – ασθενούς, τις παθογένειες του συστήματος υγείας και τις τάσεις στη σύγχρονη χειρουργική.Apr 19, 2016

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΝΟΣ

Published on Jun 21, 2016

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ωρα 18.30 στο ειδυλιακό ξενοδοχείο POSEIDON PALLACE στα Καμίνια Αχαΐας, με τίτλο: «Η Ιατρική του αύριο, σήμερα». Ο Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Χειρουργικής Ενδοκρινών αδένων κ. Δημήτρης Λινός παρουσίασε το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα της εισήγησής του : «Η σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα». Μόλις πρόσφατα ο κ. Λινός εφάρμοσε την πρώτη ρομποτική θυρεοειδεκτομή χωρίς ουλή στο λαιμό σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει την ελάχιστα επεμβατική θυρεοειδεκτομή που έχει ονομάσει MINET (Minimally Invasive Non-Endoscopic Thyroidectomy) και η οποία τείνει να καθιερωθεί ως η εγχείρηση εκλογής για τις περισσότερες επεμβάσεις στο θυρεοειδή με σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ασθενή, την οποία και μας παρουσίασε. Στον κόσμο της χειρουργικής είναι γνωστό ότι τα τελευταία 30 χρόνια εφαρμόζει καινούριες τεχνικές σε πρωτοποριακές επεμβάσεις για την Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, όπως τις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις τη δεκαετία του 1980, την οπίσθια επινεφριδεκτομή τη δεκαετία του 1990 και τις νέες βαριατρικές τεχνικές για την παχυσαρκία τη δεκαετία του 2000.

How International Chapters Engage with ACS

AmCollegeofSurgeons
Published on Aug 12, 2016

Dimitrios A. Linos, MD, FACS, Governor-at-Large Greece Chapter, speaks about his experience as a Governor and serving in the Greece Chapter as well as how his chapter is interacting with the College through fellowships and educational opportunities.

Ο Καθηγητής Χειρουργικής Δημήτρης Λινός στην εκπομπή "Success Stories" με τον Σπύρο Κούφαλη

Published on Feb 10, 2015

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Καθηγητής Χειρουργικής κος Δημήτρης Λινός στο δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής «Success Stories» κο Σπύρο Κούφαλη που μεταδίδεται στο Novalife. Τα πρώτα χρόνια φοίτησής του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, η μετέπειτα εκπαίδευσή του στην Αμερική και η πορεία του μέχρι να καταξιωθεί επαγγελματικά , η μεγάλη συμβολή του στη λαπαροσκοπική χειρουργική και ειδικότερα στη λαπαροσκοπική επινεφριδεκτομή και τη χειρουργική των επινεφριδίων και ο σημαντικός ρόλος που παίζει η οικογένεια στη ζωή του αποτέλεσαν μερικά από τα θέματα της συζήτησης. Επιπλέον, μίλησαν για τα χαρακτηριστικά του καλού γιατρού και χειρουργού και το τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να είμαστε πάντοτε υγιείς τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ο Καθηγητής κος Λινός συμβουλεύει: «Μακριά από τους γιατρούς-πολλή γυμναστική» .

Check Up - "ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ"

Published on Jun 8, 2015

Σήμερα στην εκπομπή Check Up 04/04/2015, προσκεκλημένος ιατρός είναι ο Καθηγητής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριος Λινός. Το θέμα για το οποίο μας ενημερώνει σήμερα ο κ. Λινός, είναι η χειρουργική αντιμετώπιση των ενδοκρινών αδένων.

Minimally Invasive Non Endoscopic Thyroidectomy (MΙΝΕΤ) || Professor Linos Dimitrios MD, FACS

Published on Mar 20, 2015

Dr. Dimitrios Linos on The Value of a Mentor and Role Model

AmCollegeofSurgeons
Published on Aug 13, 2015

Mentorship is an obligation of all surgeons to share their experience and knowledge with younger surgeons.

Εκδήλωση Ελληνοαμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας 2015

Published on Mar 27, 2015

Δηλώσεις του Καθηγητή Χειρουργικής κου Δημήτρη Λινού για την εκδήλωση της Ελληνοαμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας με επίσημο καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή τον πρέσβη των Η.Π.Α. κο David Pierce

Posterior Retroperitoneoscopic Versus Laparoscopic Adrenalectomy

Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons (SAGES)
Published on Jan 23, 2015

Presented by Andreas Kiriakopoulos, MD, Dimitrios Linos, MD; HYGEIA HOSPITAL at the SAGES 2014 Meeting; Panel - Concurrent Session SS1 MIS/Solid Organ

Debate 3 - The laparoscopic approach is preferred

Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons (SAGES)
Published on Nov 19, 2013

Presented by Dimitrios A. Linos, MD, PhD at the SAGES 2013 Annual Meeting; SAGES/AAES - MIS Endocrine Postgraduate Course: Controversial Topics in MIS Endocrine Surgery

SS17 Solid organ: S100 IMPACT OF POSTERIOR RETROPERITONEOSCOPIC ADRENALECTOMY IN CARE CENTER

Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons (SAGES)
Published on Mar 9, 2012

Presented by DIMITRIOS LINOS, MD

ΑΝ ΜΙΛΑΓΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ

Η Υγεία στα χέρια μας Με την Εύα Ντελιδάκη
Published on Jul 9, 2012

Ολοι ξέρουμε λίγο ως πολύ , τι πρέπει να τρώμε , πότε πρέπει να τρώμε, και πως . Όμως γιατί δεν μπορούμε να τηρήσουμε τους κανόνες υγείας?
Αν μίλαγε η ζυγαριά , τι θα μας έλεγε άραγε? Αν ειχε ψυχή η ζυγαριά , πως θα μετέφραζε τους αναστεναγμούς μας? Αν μπορούσε να καταλάβει η ζυγαριά τα συναισθήματά μας, πως θα εξηγούσε τις ψυχογενείς μας αναταράξεις και τα σκαμπανεβάσματα μας? Πόσο εύκολο είναι να περάσουμε από την υγεία στην αρρώστια? Πως αυτό μπορεί να ανατραπεί ? Μήπως τελικά όλα τα μπορούμε , φτάνει να θέλουμε? Άλλωστε δεν είμαστε μόνοι μας. Πάντα υπάρχουν ειδικοί για να μας βοηθήσουν. Πάντα υπάρχουν κάποιοι να μας αγκαλιάσουν στην προσπάθειά μας και στην απόφασή μας . Φτάνει να έχουμε ανοιχτή τη δικη μας αγκαλιά.
Για να πάρουμε την ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ συμμετέχουν, συζητούν , ενημερώνουν και συμβουλεύουν ,
Δημήτρης Λινός MD,F.A.C.S
Καθηγητής χειρουργικής St George University of London Medical School at the Univ.Nicosia
Διευθυντής Α΄Χειρουργικης Κλινικης ΥΓΕΙΑ

Χριστίνα Βλαχοπούλου
Ψυχοθεραπεύτρια-Συμβουλευτική ψυχολόγος

Χρώματα Ελλάδας - Δημήτρης Λινός_Παχυσαρκία

Xromata Elladas
Published on Sep 1, 2011

Εκπομπή "Χρώματα Ελλάδας"
Η ιατρική μας συντάκτρια, Πελίνα Θεοδοσίου, επισκέφτηκε το ιατρείο του χειρουργού κου Δημήτρη Λινού και μαζί με την ομάδα του μας μιλούν για την μάστιγα της εποχής, την παχυσαρκία.