94ο Ετήσιο Κλινικό Συνέδριο του American College of Surgeons

Δημοσίευση Άρθρου στο Έγκριτο Επιστημονικό Περιοδικό Cancer Causes and Control
6 Οκτωβρίου 2008
Ο κ. Λινός μιλά για τη χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στο 3ο Βαλκανικό Συνέδριο Παχυσαρκίας
22 Οκτωβρίου 2008

Σαν Φρανσίσκο, Οκτώβριος, 2008 – Παρακολουθώντας πάντα τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις, ο Καθηγητής κ. Δημήτρης Λινός, μέλος του American College of Surgeons παρακολούθησε το 94ο Ετήσιο Κλινικό Συνέδριο του Οργανισμού στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α. Το φετινό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 12-16 Οκτωβρίου με τον τίτλο «Οδηγώντας το δρόμο προς την ποιότητα, την ασφάλεια και την αρίστευση».

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες επιστημονικές συναντήσεις στο χειρουργικό κλάδο, με τους πλέον αναγνωρισμένους επιστήμονες του χώρου να συμμετέχουν σε διαλέξεις, μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και συζητήσεις.

Μέλος του International Relations Committee του American College of Surgeons, o κ. Λινός  συμμετείχε μεταξύ άλλων στην ετήσια συνάντηση της επιτροπής, καθώς και στη συνάντηση του Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeon (SAGES) International Liaison Group του οποίου συμπροεδρεύει.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.facs.org/clincon2008/index.html, καθώς και στην ιστοσελίδα του American College of Surgeons http://www.facs.org/.