Ο Καθηγητής κ. Λινός στην Ημερίδα «Multidisciplinary Trauma mini-Conference»

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο ετήσιο δείπνο της Ελληνοαμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας και του Ελληνικού Τμήματος του American College of Surgeons
30 Ιανουαρίου 2017
Ο Καθηγητής κ. Λινός στην Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικού Προβληματισμού και Παρέμβασης (ΕΕΚΠΠ)
6 Μαρτίου 2017

Ο Καθηγητής κ. Λινός εγκαινίασε μαζί με τον Καθηγητή κ. Π. Παπαγγελόπουλο την Ημερίδα «Multidisciplinary Trauma mini-Conference», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας της Α’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής και της Α’ Ορθοπεδικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του ΠΓΝ «Αττικό» με το Κέντρο Τραύματος του Chris Hani Baragwanath Academic Hospital (CHBAH), στο Soweto καθώς και τη νέα συνεργασία με το τμήμα Ορθοπεδικής και Αναισθησιολογίας του νοσοκομείου αυτού, και τα αντίστοιχα τμήματα του Νοσοκομείου Netcare Milpark στο Γιοχάν της Νοτίου Αφρικής.

Στόχος της ήταν η εκπαίδευση των Ελλήνων χειρουργών, ορθοπεδικών, αναισθησιολόγων, νοσηλευτών και διασωστών που αντιμετωπίζουν τραύμα στην κλινική τους πράξη και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν κορυφαίοι χειρουργοί σπλαχνικού και σκελετικού τραύματος από τη Νότιο Αφρική, και την Ευρώπη, όπωςoι Καθηγητές Elias Degiannis, Hendrik Sebastian Pieterse, Chris Giannou, Dietrich Doll, και άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://docs.google.com/forms/d/1NMby5HKUq-RB1LCtzddDTVhGY7O9XFBMN424j8APHgc/viewform?edit_requested=true