Ο καθ. κος Λινός στο 4th Serbian Diaspora Medical Conference 2013

Συμμετοχή του καθ. κου Λινού στην Ετήσια Συνάντηση του Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons (SAGES) και στην 34η Ετήσια Συνάντηση του American Association of Endocrine Surgeons (AAES)
23 Απριλίου 2013
Συμμετοχή του καθ. κου Λινού στο 12ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο του International Association of Endocrine Surgeons
30 Ιουλίου 2013
Μεταξύ των ομιλητών του τέταρτου συνεχόμενου Serbian Diaspora Medical Conference, που πραγματοποιήθηκε φέτος στις 16-18 Μαΐου 2013, στο Βελιγράδι, ήταν ο καθ. κος Λινός. Το συνέδριο, που αποτελεί πια θεσμό, διοργάνωσε το Ίδρυμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης σε συνεργασία με πολλούς ακόμα φορείς, όπως τα Υπουργεία Εξωτερικών και Υγείας της Σερβίας.

Το φετινό συνέδριο αποτέλεσε ένα forum ανταλλαγής γνώσεων και εμπειρίας μεταξύ  μεγάλου αριθμού γιατρών από την Ομογένεια και συναδέλφων τους από τη Σερβία. Στο πλαίσιο αυτό, ο καθ. κος Λινός  πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο “Laparoscopic Adrenalectomy which is the best approach?”, κατά την οποία παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της λαπαροσκοπικής έναντι της ανοικτής επινεφριδεκτομής. Ειδικότερα ανέλυσε τις διάφορες παθήσεις των επινεφριδίων και τα συμπτώματά τους και επεσήμανε τα οφέλη της λαπαροσκοπικής μεθόδου αντιμετώπισής τους.