Αναφορά του Ετήσιου Δείπνου του Ελληνικού Τμήματος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών στο «The Bulletin of American College of Surgeons // Chapter News»

Ανακοίνωση: Συνέδριο με θέμα “Επείγουσα Χειρουργική στον Κόσμο” από το Ελληνικό Τμήμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών (ACS)
24 Μαΐου 2017
Ο καθ. κ. Λινός στο 47ο Παγκόσμιο Συνέδριο Χειρουργικής 2017
11 Σεπτεμβρίου 2017
Στο τεύχος του Απριλίου 2017 του διμηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού«The Bulletin of American College of Surgeons // ChapterNews»που επικεντρώνεται στα σημαντικότερα νέα των Τμημάτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών παγκοσμίως (ACS), δημοσιεύθηκε το Ετήσιο Δείπνο του Ελληνικού Τμήματος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών στην Αθήνα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Χίλτον στις 29 Ιανουαρίου 2017. Ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Λινός, Governor του Ελληνικού Τμήματος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών (ACS-GC)και Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας, αναφέρθηκε στην ιστορία της Ελληνοαμερικανικής Ιατρικής Εταιρεία και τη συμβολή της στη μετεκπαίδευση Ελλήνων ιατρών επιστημόνων. Στη συνέχεια εξήρε τον ρόλο του ιδρυτή της, ομότιμου  καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεωργίου Κ. Δαΐκου, ο οποίος παρευρέθηκε και τιμήθηκε από τον κ. Μελέτιο – Αθανάσιο Δημόπουλο, Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Περισσότερεςπληροφορίες: