Ο Καθηγητής κ. Λινός στο 23ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος και 11ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών

Ο Καθηγητής κ. Λινός στην Τελετή Αποφοίτησης των φοιτητών της Ιατρικής της Ιδιωτικής Ιατρικής Σχολής του St George’s University of London Medical School at the University of Nicosia
8 Μαΐου 2017
Ανακοίνωση: Συνέδριο με θέμα “Επείγουσα Χειρουργική στον Κόσμο” από το Ελληνικό Τμήμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών (ACS)
24 Μαΐου 2017
Ο Καθηγητής κ. Λινός συμμετείχε στο 23ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος και 11ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών, το οποίο διοργάνωσε στις 12-14 Μαΐου το Παράρτημα Λάρισας της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.), υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις Εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής Λάρισας (Βιόπολις).
Ο Καθηγητής κ. Λινός συμμετείχε στο 11o Διεθνές Forum Ιατρικής και Νέων Ιατρών με ομιλία με τίτλο “Minimally invasive endocrine surgery”.  Στην ομιλία του έγινε μια εκτενής παρουσίαση των πλέων πρόσφατων εξελίξεων στο πεδίο της ενδοκρινικής χειρουργικής.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.23esfie.gr/el-gr/