Ο Καθηγητής κ. Λινός στην επιστημονική εσπερίδα με θέμα: «Η Ιατρική του αύριο, σήμερα»

Ο Καθηγητής κ. Λινός στη διάσκεψη της G4 Alliance στη Γενεύη
24 Μαΐου 2016
Ο Καθηγητής κ. Λινός στην εφημερίδα Realnews για την Ιδιωτική Ανώτατη Εκπαίδευση και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κύπρου
19 Ιουνίου 2016
Ο Καθηγητής κ. Λινός συμμετείχε στις 10 Ιουνίου 2016 στην επιστημονική εσπερίδα, που διοργάνωσαν στην Πάτρα η Γηριατρική – Γεροντολογική Εταιρεία Ν.Δ Ελλάδος, η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ και το Σωματείο Ψυχικής Εκπαίδευσης και Εκπαίδευσης του Παιδιού και Εφήβου με Αυτισμό Αχαΐας.
Η λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Poseidon Palace, υπό τον συντονισμό του κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου περιλάμβανε ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές της Ιατρικής, οι οποίοι παρουσίασαν τις σύγχρονες εξελίξεις σε επιμέρους τομείς της ιατρικής επιστήμης.
Ο Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργών Ενδοκρινών Αδένων κ. Δημήτρης Λινός παρουσίασε στην εισήγησή του, με θέμα: «Η σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα» τη ρομποτική θυρεοειδεκτομή χωρίς ουλή στο λαιμό, η οποία έχει εφαρμοστεί για πρώτη φόρα από τον ίδιο σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και την εφαρμογή της ελάχιστα επεμβατικής θυρεοειδεκτομής, με την ονομασία MINET (Minimally Invasive Non-Endoscopic Thyroidectomy). Η  πρωτοποριακή χειρουργική τεχνική MINET που εισήγαγε και καθιέρωσε διεθνώς ο καθηγητής κ. Λινός, τείνει να καθιερωθεί ως η εγχείρηση εκλογής για τις περισσότερες επεμβάσεις στο θυρεοειδή, με σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ασθενή.

ΚΑΜΙΝΙΑ:Πολύ επιτυχημένη η επιστημονική εσπερίδα: « Η Ιατρική του Αύριο, Σήμερα»

Eπιστημονική Εσπερίδα: « Η Ιατρική του Αύριο, Σήμερα»