Ο Καθηγητής κ. Λινός, νέος Προέδρος της International Association of Endocrine Surgeons.

O Καθηγητής κ. Λινός στο zoomnews.gr για τα καλύτερα αποτελέσματα με πρωτοποριακή τεχνική αφαίρεσης του θυρεοειδούς
20 Ιουνίου 2015
Συνέντευξη του Καθηγητή κ. Λινού στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για την εκλογή του ως Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Χειρουργών Ενδοκρινών Αδένων
15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Καθηγητής Δημήτρης Λινός ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στην τελετή παράδοσης της Προεδρίας του 46ου Παγκόσμιου Συνέδριου Χειρουργικής, το οποίο διοργανώνεται στη Μπανγκόκ 23-27 Αυγούστου 2015, σε συνεργασία με το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Ταϊλάνδης.

Η ανάληψη της Προεδρίας της IAES από τον κ. Λινό αποτελεί αναγνώριση της ιδιαίτερα σημαντικής συμβολής του στην ανάπτυξη της Ενδοκρινολογικής Χειρουργικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, επιδεικνύοντας πρωτοποριακό έργο στις εγχειρήσεις των παθήσεων του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων, του παγκρέατος και των επινεφριδίων.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Χειρουργικής διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Η Οργανωτική Επιτροπή με επικεφαλής τον καθηγητή Supakorn Rojananin, το Royal College of Surgeons της Ταϊλάνδης και η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνεδρίου φιλοδοξούν να αποτελέσει το 46ο Συνέδριο το πλέον επιτυχημένο. Για το σκοπό αυτό, το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι ακόμη πιο ενημερωμένο, διαθέτοντας διαλέξεις υψηλού επιπέδου, ζωντανά χειρουργεία, ολομέλειες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, κ.ά.

Σχετικοί σύνδεσμοι: