Ο Καθηγητής κ . Λινός και ο Μανώλης Μητσιάς συνομιλούν με τον Θ. Νιάρχο στο BHMAgazino

Ο Καθηγητής κ. Λινός στο 15ο Ετήσιο Συνέδριο HealthWorld
3 Οκτωβρίου 2016
Ο Καθηγητής κ. Λινός στην εκδήλωση: ‘‘Success Stories… στην πράξη’’
9 Δεκεμβρίου 2016

BHMAgazino, 10.10.2016

Ο καθηγητής κ. Λινός και ο καταξιωμένος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς μιλούν στο BHMAgazino για την ανθρώπινη σχέση που τους συνδέει, για τις δοκιμασίες της υγείας και για τη δύναμη της πίστης.

Δημήτρης Λινός: «Για τον χειρουργό, ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και η κάθε επέμβαση, από τη θεωρητικά πιο απλή έως την πιο δύσκολη, είναι μοναδική. Προσωπικά, από τότε που τελείωσα στην Κλινική Mayo, αισθάνομαι το κάθε χειρουργείο, καθημερινά, ως κάτι το μοναδικό. Ο χειρουργός πρέπει να είναι πολύ ταπεινός και προσεκτικός πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το χειρουργείο».

Μανώλης Μητσιάς: «…Όλα αυτά αποκτούν μια ξεχωριστή βαρύτητα όταν πρόκειται να κάνεις μια σοβαρή επέμβαση και με τη νάρκωση, ή με τις επιπλοκές που ενδέχεται να υπάρξουν, είναι σαν να πηγαίνεις ξυπόλυτος ή, μάλλον, γυμνός μπροστά στον Θεό. Αν δεν έχεις αποβάλει όλα τα κακά που είχες μέσα σου, αν δεν έχεις παραδεχθεί ότι είσαι ένα τίποτε, αφού μπορεί και να μην ξυπνήσεις, τότε η ζωή σου σού φαίνεται κάτι τελείως ακατανόητο και παράλογο».

Διαβάστε ολόκληρη τη συζήτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.tovima.gr/vimagazino/interviews/article/?aid=835161