Η νέα Ιατρική Σχολή στην Κύπρο είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πρώτους Έλληνες φοιτητές

5ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργών Ενδοκρινών Αδένων στο Γκέτεμποργκ της Σουηδία
2 Ιουνίου 2012
Eκδήλωση προς τιμήν των Διευθυντών των σχολείων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής Μαθητών που υλοποιεί το Ινστιτούτο Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis
12 Ιουνίου 2012
Την Κυριακή, 3 Ιουνίου η εφημερίδα «Πρώτο θέμα» φιλοξένησε άρθρο σχετικά με τη νέα Ιατρική Σχολή που λειτουργεί στην Κύπρο, Καθηγητής Χειρουργικής στην οποία έχει εκλεχθεί  ο κ. Δημήτρης Λινός. Η πρώτη αυτή ιδιωτική Ιατρική Σχολή αποτελεί τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου της Λονδίνου, και συγκεκριμένα της φημισμένης Ιατρικής Σχολής St George’s, με το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.

Το άρθρο «Η πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Κύπρο θα δεχθεί Έλληνες φοιτητές», το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο που ακολουθεί, αναφέρεται στο υψηλό επίπεδο σπουδών, το έμπειρο επιστημονικό  δυναμικό καθώς και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χαρακτηρίζουν τη Σχολή.

Οι κάτοχοι Bachelor σε οποιοδήποτε τομέα μπορούν φοιτήσουν στην Ιατρική Σχολή, ενώ ήδη έχουν συμπληρωθεί οι πρώτοι 10 μήνες λειτουργίας της με 30 φοιτητές από Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, και σύντομα η Σχολή ετοιμάζεται να υποδεχθεί και Έλληνες αποφοίτους Λυκείου.  Οι Έλληνες μαθητές που ενδιαφέρονται μπορούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να κάνουν αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.nicosia.sgul.ac.cy/admissions/admissions-requirements

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ιατρική Σχολή μπορείτε να βρείτε στο

http://www.nicosia.sgul.ac.cy