Διπλή συμμετοχή του καθ. κου Λινού στην Ημερίδα της Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Ελληνικού Παραρτήματος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών, στη Λάρισα

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Πανεπιστήμιου Αθηνών ως θέμα της κεντρικής ομιλίας του ετήσιου δείπνου της Ελληνοαμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας και του Ελληνικού Τμήματος του American College of Surgeons
22 Ιανουαρίου 2013
Δώρο ζωής από τον καθ. κο Λινό στη μικρή Reema
11 Απριλίου 2013
Στην ημερίδα με θέμα «Νεοπλάσματα Ενδοκρινών Αδένων», που διοργάνωσε η Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ελληνικό Παράρτημα του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών, συμμετείχε ο καθ. κος Λινός.

H Ημερίδα, που αποτελούσε μέρος των μετεκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής, τελούσε υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, στη Λάρισα.

Στόχος της ημερίδας ήταν να παρουσιασθούν οι τρέχουσες απόψεις και κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με τις νεοπλασίες των ενδοκρινών αδένων και νευροενδοκρινικών δομών. Καθώς τα νοσήματα αυτά, λόγω της σχετικής σπανιότητάς τους και της ποικιλομορφίας της κλινικής τους εικόνας, παρουσιάζουν συχνά δυσκολίες στη διάγνωση, τεκμηρίωση και οριστική αντιμετώπισή τους, η Ημερίδα απευθυνόταν σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, αποσκοπώντας να δώσει απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα, με σύγχρονα και τεκμηριωμένα δεδομένα.

Διπλή ήταν η συμβολή του κου Λινού στην Ημερίδα, καθώς συμμετείχε και ως Πρόεδρος και ως κεντρικός ομιλητής. Συγκεκριμένα, ο κος Λινός προέδρευσε και συντόνισε τη συζήτηση, στο πλαίσιο της στρογγυλής τράπεζας, με αντικείμενο «Νεοπλάσματα των επινεφριδίων», Παράλληλα, με την ιδιότητα  του Προέδρου του Ελληνικού Παραρτήματος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών, έκλεισε την εκδήλωση με την ομιλία του «Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική των ενδοκρινών αδένων. Αλήθειες, υπερβολές και ψέματα». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε την καινοτόμο αυτή μέθοδο χειρουργικής των ενδοκρινών αδένων και αναφέρθηκε στους μύθους γύρω από αυτή.