35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού

Ημερίδα κατά του Καρκίνου του Μαστού
18 Μαρτίου 2008
Ο κ. Λινός στην τηλεοπτική εκπομπή «Αξίζει να το δεις»
2 Απριλίου 2008
19-22 Μαρτίου 2008, ΑΘΗΝΑ

Το Σάββατο 22 Μαρτίου, ο κ. Λινός συμμετείχε στο 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού στις αναρτημένες ανακοινώσεις πάνω στα Επινεφρίδια. Ο τίτλος της ανακοίνωσης ήταν «Αναφορά περίπτωσης: Βαρεία υπερασβεστιαιμία οφειλόμενη σε πρωτοπαθή υπερπαραθυρεοειδισμό εκδηλωθείσα μετά την θεραπεία υπερκορτιζολαιμίας λόγω συνυπάρχοντος Σ. Cushing», στην οποία εκτός από τον κ. Λινό, συμμετείχαν οι κ. Σ. Θειακογιώργου και ο κ. Β. Μάρκου από το Ενδοκρινολογικό Τμήμα Παθολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Πατρών.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Στο φετινό συνέδριο έγινε προσπάθεια να καλυφθούν διάφορα πεδία της ενδοκρινολογίας είτε με τη μορφή «στρογγυλών τραπεζών» είτε ως μεμονωμένες ομιλίες. Ο εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός προφορικών εργασιών και αναρτημένων ανακοινώσεων κατέδειξε την αξιοσημείωτη ερευνητική δραστηριότητα των διαφόρων τμημάτων και μελών.