Βράβευση του Καθ. κ. Λινού απο την Ένωση Σμυρναίων

Ο Καθηγητής κ. Λινός στην Ημερίδα «Multidisciplinary Trauma mini-Conference»
12 Νοεμβρίου 2017
Επιστολή προς την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου απέστειλε ο Καθηγητής Ιατρικής Σχολής στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Δημήτρης Λινός, με θέμα τα ΧΥΤΥ Γραμματικού
24 Φεβρουαρίου 2018

Η Ένωση Σμυρναίων τίμησε και βράβευσε τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Λινό την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στην Ετήσια Εκδήλωση της Κοπής της Βασιλόπιτας για την πολυετή αθόρυβη και ουσιαστική στήριξη του.

Ο κ. Αρχοντάκης, Πρόεδρος της Ένωσης, του παρέδωσε Τιμητική Πλακέτα καθώς και ένα μαρμάρινο αντίγραφο της προτομής της Θεότητας της Υγείας, ως ένα δείγμα αμέριστης ευγνωμοσύνης.

Την ιδιαίτερα συγκινητική και κατανυκτική αυτή εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους διακεκριμένοι Σμυρνιοί όπως η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα. Παυλοπούλου-Πελτσεμή, οι Δήμαρχοι της Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου και Νίκαιας, η Ακαδημαϊκός και π. Πρόεδρος της Βουλής κα. Ψαρούδα-Μπενάκη, πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών όπως ο Βασίλης Βασιλικός και η Βάσω Παπαντωνίου και πολλοί άλλοι Μικρασιάτες.