Ο Καθηγητής κ. Λινός Επίσημος Προσκεκλημένος του 25ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) & 13ου Διεθνούς Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών

Άρθρο του Καθηγητή κ. Λινού στο ΒΗΜΑ της Κυριακής: «Τα κριτήρια για έναν καλό πρύτανη»
22 Απριλίου 2019
Συνέντευξη του Καθηγητή κ. Λινού στη στήλη «Η άποψη του ειδικού» του ιστότοπου ygeiamou.gr για την ελάχιστα επεμβατική επινεφριδεκτομή με τη νέα τρισδιάστατη τεχνολογία
19 Ιουνίου 2019

Ο καθηγητής κ. Λινός συμμετείχε ως επίσημος προσκεκλημένος στο 25ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) & 13ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2019.

Ο καθηγητής κ. Λινός πραγματοποίησε διάλεξη αναφορικά με τις εκπαιδευτικές δυνατότητες που προσφέρει το Αμερικανικό Κολέγιο Χειρουργών (American College of Surgeons, ACS) στους φοιτητές αλλά και στους νέους ιατρούς. Επιπλέον, προέδρευσε μαζί με τον Καθηγητή κ. Γ. Τσουλφά και τον κ. Κ. Κωνσταντινίδη στο Session “American College of Surgeons”. Συμμετείχε επίσης στα ενδιαφέροντα workshops «Brunch with the experts» και «Job Interview Simulation– Hands on part» μαζί με άλλους καταξιωμένους διεθνώς Καθηγητές.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν ακόμη την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την 3η παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή «Συνάντηση με ένα γιατρό».

Το συνέδριο περιλάμβανε σεμιναριακά μαθήματα καθώς και διαδραστικές συνεδρίες και ομιλίες, που στόχευαν να παρουσιάσουν και να διαδώσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις στην ιατρική έρευνα και στην κλινική πρακτική. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά workshops και διαδραστικές ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες αναφορικά με μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως η ιατρική ειδικότητα. Συμμετείχαν φοιτητές, νέοι ιατροί και καθηγητές και από τα επτά Τμήματα Ιατρικής της χώρας μας, καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες από πολλά Πανεπιστήμια της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://25esfie.com/