Η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή κ. Λινού “Συνάντηση με έναν γιατρό” στην Πάτρα

Ο καθηγητής κ. Λινός στην Εαρινή Διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων
31 Μαρτίου 2019
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας στις 16 Απριλίου 2019, ο Καθηγητής κ. Λινός συμμετείχε στην Ημερίδα «Η Ενδοκρινολογία είναι εδώ»
17 Απριλίου 2019

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή κ. Δημητρίου Λινού «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ» στην Πάτρα, στον πολυχώρο εκδηλώσεων King George Hall.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, την Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας, το Παράρτημα Πατρών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής (ΕΕΦΙΕ), τον Όμιλο Πατρών INNER  WHEEL Βορρά Ρίου, τον Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, τις Εκδόσεις Καστανιώτη και το Βιβλιοπωλείο Discover Bookstore.

Για το βιβλίο και την προσωπικότητα του συγγραφέα μίλησαν οι κκ Παναγιώτης Παπαθανασόπουλος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστήμιου Πατρών, Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστήμιου Πατρών και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας, και Θωμάς Γκορίλας, Πυρηνικός Ιατρός. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, τηλεοπτικός παραγωγός.

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι κκ Ασημίνα Ταγκαλάκη Ντούλια, Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Μαρία Ασημακοπούλου, Πρόεδρος του INNER WHELL Όμιλος Πατρών Βορρά Ρίου, Αναστάσιος Απόστολος, Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Πατρών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.), και Έφη Αναλυτή, Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών.