Διαδραστικά Μαθήματα Χειρουργικής- Αμερικανικού Κολεγίου Χειρουργών

Ο Καθηγητής κ. Λινός στη στήλη “ΑΠΟΨΕΙΣ” της Καθημερινής της Κυριακής: “Ποια ηλικιακή ομάδα πρέπει τελικά να περιορίσουμε;”
20 Απριλίου 2020
Ο Καθηγητής κ. Λινός στις ΑΠΟΨΕΙΣ της Καθημερινής της Κυριακής: “Οι “ήρωες γιατροί””
11 Μαΐου 2020

Με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζουμε τα Διαδραστικά Μαθήματα Χειρουργικής του American College of Surgeons που συντονίζουν ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου «Υγεία», Καθηγητής Δημήτρης Λινός, μαζί με τον Διευθυντή της Δ’ Χειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝ «Αττικόν», Καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο.

Λόγω των συνεχιζόμενων προστατευτικών μέτρων για την πανδημία του Κορονοϊού, τόσο οι συντονιστές και ο εκάστοτε προσκεκλημένος ομιλητής όσο και οι συμμετέχοντες φοιτητές και νέοι ειδικευόμενοι γιατροί δεν θα ευρίσκονται πλέον όλοι μαζί στους γνωστούς χώρους των Αμφιθεάτρων των δυο Νοσοκομείων αλλά στη διαδικτυακή μας πλατφόρμα, κάθε Πέμπτη στις 3μμ.

Η διαδραστικότητα των μαθημάτων και η άμεση συμμετοχή των εκπαιδευομένων όσο και η γνωστή «ψηφοφορία» για τις σωστές απαντήσεις θα διατηρηθεί.

Η παρακολούθηση θα επιτρέπεται σε όλους όσους ήδη έχουν εγγραφεί ή θέλουν να ενταχθούν στα Διαδραστικά Μαθήματα από εδώ και πέρα. Στους συμμετέχοντες θα έρχεται πρόσκληση στα emails τους και με πολύ απλό τρόπο θα μπορούν να συνδεθούν στην καινούργια «αίθουσα διδασκαλίας» την ημέρα και ώρα του μαθήματος».

Την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 3μμ συνεχίζουμε το αρχικό πρόγραμμα των Διαδραστικών Μαθημάτων με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Μαυραντώνη, Διευθυντή ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», και θέμα «Παθήσεις του Παχέος Εντέρου».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Άντζελα Μουμτζή στο 210 61 25 001

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά έστω και διαδικτυακά!

Ευχαριστούμε πολύ.

 

https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/384947/omilos-ygeia-synexizontai-ta-diadrastika-mathimata-xeiroyrgikis-toy-american-college-of-surgeons